Tarieven en vergoedingen 2022

VARDAcoaching&therapie start in alle gevallen met een kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten. Voor dit gesprek worden géén kosten in rekening gebracht. Als u een verwijzing van de huisarts heeft dan kan (een deel van) de behandeling door uw zorgverzekeraar worden vergoed. Vanaf 1 januari 2022 gaat de vergoeding via het Zorgprestatiemodel.

Zorgprestatiemodel

In het zorgprestatiemodel is afgesproken hoe VARDAcoaching&therapie uw behandeling in rekening moet brengen. Het zorgprestatiemodel gaat niet over wélke zorg u krijgt of hoe u die krijgt. In het zorgprestatiemodel heten de gesprekken die je bij VARDAcoaching&therapie hebt 'zorgprestaties'. Wanneer u met een behandeling begint is niet altijd duidelijk hoeveel gesprekken er precies nodig zijn. Daarom is niet altijd bekend hoeveel de totale behandeling gaat kosten. Samen met je behandelaar let je er op dat een behandeling nooit langer duurt dan noodzakelijk.

Wij hebben 2 soorten zorgprestaties, 'diagnostiek' en 'behandeling'. Onderstaand tarief is gebaseerd op 95% van het NZA-tarief.

CO 0432 diagnostiek gz-psycholoog per sessie van 45-60 minuten  € 135,20
CO 0497 behandeling gz-psycholoog per sessie van 45-60 minuten  € 114,95

Op de rekening die u maandelijks van ons ontvangt staat duidelijk aangegeven welke zorgprestaties u heeft gehad.  Deze rekening stuurt u na betaling aan VARDAcoaching&therapie door naar uw zorgverzekeraar. De zorgverzekeraar betaalt u vervolgens (een deel van) de kosten terug. Er zijn veel zorgverzekeraars die allemaal verschillende vergoedingen hanteren. Wij adviseren je om over de hoogte van jouw exacte vergoeding contact op te nemen met je zorgverzekeraar. Eventuele gegevens die je hierbij van VARDAcoaching&therapie nodig hebt zijn terug te vinden op de contactpagina van deze website. De meeste zorgverzekeraars geven ook op hun websites aan welke zorg in welke mate wordt vergoed.

Dus wil je weten wat jouw behandeling bij VARDAcoaching&therapie (ongeveer) gaat kosten informeer bij je zorgverzekeraar naar je vergoeding!

Naast de zorg die wordt geleverd via het zorgprestatiemodel bieden wij ook particuliere behandeling, supervisie of persoonlijke coaching aan.

Tarieven voor overige diensten 2022

particuliere behandeling per sessie van 60 minuten € 100,00
supervisie in het kader van werk of opleiding per sessie van 60 minuten € 110,00
persoonlijke coaching per sessie van 60 minuten € 125,00 excl. btw