VARDAcoaching&therapie

voor psychologische hulp en peroonlijke coaching

VARDAcoaching&therapie

voor psychologische hulp en peroonlijke coaching

Psychologische hulp en coaching

Ben je op zoek naar een deskundige psycholoog of persoonlijke coach in een kleinschalige psychologenpraktijk in Breda? Dan ben je bij VARDAcoaching&therapie aan het juiste adres. Je kan bij ons terecht voor (vergoede) psychologische behandeling in de Basis-GGZ, e-health, lichaamsgerichte therapie (ook wel psychomotorische therapie genoemd) en voor persoonlijke coaching Ook hebben wij mogelijkheden voor het volgen van supervisie of werkbegeleiding voor opleiding of werk (o.a. SKJ-registratie, opleiding tot Gz-psycholoog, basisaantekening diagnostiek NIP/NVO).

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. We bespreken dan welke vragen je hebt en hoe wij je klachten kunnen verminderen, je functioneren op het werk kunnen verbeteren en hoe je weer sterker in het leven kan staan. Op basis hiervan besluiten we samen welk traject we ingaan, psychologische behandeling of persoonlijke coaching.

Geen wachtlijst!

Bij VARDAcoaching werken we niet met een wachtlijst. Wij vinden het belangrijk dat als je eenmaal het besluit hebt genomen om hulp te zoeken, je niet nog maanden moet wachten. Bij ons is het zo dat als je vandaag belt of mailt, je binnen 2 weken een vrijblijvend kennismakings-/intakegesprek hebt. Als we tijdens de kennismaking samen tot overeenstemming komen dat een traject bij VARDAcoaching passend is voor jouw vraag maken we meteen een vervolgafspraak. Dus ook géén wachttijd na het intake-/kennismakingsgesprek.

Wil je deskundige hulp én snel aan de slag?  Zet de eerste stap en meld je aan!

BEL: 06 - 38 37 28 06       of      MAIL:  info@vardacoaching.nl

De praktijk is gesloten van 17 juni tot 20 juli.

Je kan je wel aanmelden via email, nemen wij vanaf 22 juli contact met je op.  

 

 

aanmelden-intake

Aanmelden en intake

Na aanmelding (telefonisch of via het aanmeldformulier op deze website) krijg je binnen een week een vrijblijvend (kosteloos) kennismakingsgesprek/intake. In dit gesprek wordt besproken wat je vraag is, waar je graag ondersteuning bij wenst en hoe wij je hierbij kunnen helpen. Vervolgens kan het behandel-/coachingtraject binnen 1 week worden gestart. Wij werken niet met een wachtlijst, dus je bent snel aan de slag.

Psychologische behandeling en lichaamsgerichte therapie (pmt)

Heb je stressgerelateerde klachten (burn-out) of last van onzekerheid, somberheid, angst, machteloosheid, moeite met het hanteren van grenzen, slecht slapen, beperkt worden door perfectionisme of verwerkingsproblemen na een ingrijpende gebeurtenis dan kan je voor behandeling bij VARDAcoaching terecht.
Lees meer...

Als de huisarts je doorstuurt omdat er een vermoeden is van psychische klachten beginnen we met een intakegesprek en een enkele vragenlijsten. Zo brengen wij jouw klachten en problematiek in beeld, zodat je weet wat er aan de hand is. Op basis hiervan stellen we met elkaar een behandelplan op en gaat de behandeling van start. In de behandeling kunnen zowel een Gz-psycholoog als een lichaamsgericht therapeut (pmt-er) een rol hebben. Wij werken ook met e-health waardoor je ook thuis en op je eigen tempo actief met je behandeling aan de slag bent. Hierdoor sluit de behandeling altijd perfect aan bij jou als cliënt.

psychologische-behandeling
coaching

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching is voor jou interessant als je behoefte hebt om stil te staan bij belangrijke vragen in je leven. Weten wie je bent, waar je staat en waar je naar op weg bent. Het lukt je even niet om de ruimte die hiervoor gewenst en soms noodzakelijk is te organiseren. In een persoonlijk traject wordt deze reflectieve ruimte gecreëerd en fungeren wij als sparringpartner en klankbord voor jouw gedachtes, twijfels, ideeën, vragen en onzekerheden. Persoonlijk en doelgericht.
Lees meer...

Persoonlijke coaching is er op gericht om zaken op een rijtje te zetten, tot diepere inzichten te komen, nieuw gedrag te oefenen en te reflecteren wat dit gedrag heeft opgeleverd. Onze aanpak kenmerkt zich door het zoeken naar eigen oplossingen en daarmee aan te sluiten bij jouw kwaliteiten en waarden en normen. Het doel is een bewuster, gezonder en daarmee prettiger toekomstig functioneren. Bewust stilstaan bij vragen over wie ben ik en waar sta ik, waar wil ik naar toe, zijn een bron van inspiratie en verandering. Een gesprek met je coach is het moment voor bezinning en verbinding van de diverse aspecten van jouw persoonlijke en professionele functioneren. Naast gesprekken maken we ook gebruik lichaamsgerichte interventies en alternatieve werkvormen.

Vergoedingen en tarieven

Bij vermoedens van psychische problemen zal jouw huisarts je verwijzen naar de Basis GGZ voor een behandeling. Als er vervolgens na de intake bij VARDAcoaching een dsm-classificatie (diagnose) wordt vastgesteld dan wordt de behandeling vaak (grotendeels) vergoed vanuit de basisverzekering. Bij een coachingstraject worden afspraken op maat gemaakt en geldt een uurtarief. Over een coachingstraject wordt btw berekend. Vaak is een werkgever bereid (een deel van) de kosten op zich te nemen.

Lees meer...

VARDAcoaching heeft geen contracten met zorgverzekeraars. Dit betekent dat je een (klein) deel van de kosten van de behandeling zelf moet betalen. De meeste verzekeraars vergoeden tussen de 50 en 80% (of mogelijk 100% als er sprake is van een restitutiepolis). Met ingang van 2022 wordt het Zorgprestatiemodel ingevoerd. Dit model schrijft voor dat er maandelijks aan jou als client wordt gefactureerd. Deze factuur stuur je, nà betaling aan VARDAcoaching, naar jouw zorgverzekeraar, die vervolgens een deel van de kosten aan jou terugbetaald. Houd er rekening mee dat het wettelijk vastgesteld eigen risico ook van toepassing is. Een coachingstraject wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar, maar is vaak wel fiscaal aftrekbaar. Coaching is niet vrijgesteld van btw.

vergoedingen